NK Snowboarden indoor in SnowWorld Landgraaf

Het NK alpinesnowboarden indoor wordt deze editie gehouden op de FIS-gehomologeerde piste in het indoorcentrum SnowWorld. Hierdoor vindt het Nederlands kampioen(e) alpinesnowboarden zodoende niet plaats in de Alpen maar in ons eigen land in ‘Landgraaf’.

De wedstrijd is toegankelijk voor alle fanatieke snowboarders (softboots & hardboots) uit Nederland. In de kwalificatierun wordt één keer op de rode en één keer op de blauwe slalom gestart. Afhankelijk van het aantal deelnemers per categorie gaan deze op basis van kwalificatietijden door naar de finale en strijden vervolgens head to head in de parallelslalom voor de titel ‘Nederlands kampioen(e)’.

Ook de allerjongsten kunnen kennismaken met het alpinesnowboarden door deel te nemen aan de SnowWorld Bambini Run. Voor alle deelnemers is een oorkonde beschikbaar en de kinderen kunnen natuurlijk lekker vrij snowboarden op de banen van SnowWorld Landgraaf.

Deelname aan het NK alpinesnowboarden indoor is exclusief voor leden van de Nederlandse Ski Vereniging (NSkiV). Je dient in het bezit te zijn van een geldig NSkiV-lidmaatschap.

Tevens dien je voor deelname van tevoren kosteloos een wedstrijdlicentie aan te vragen via het sportsecretariaat van de NSkiV om de verwerking van startlijsten en uitslagen optimaal te laten verlopen.

Voor meer informatie klik hier

LAAT EEN REACTIE ACHTER